Home

Mission

Contents

News

Authors

Links

Forum

Peace from Harmony
Trump - Poutin. Το Μεγάλο Κεφάλαιο της Ειρήνης ΧΧΙ


 Trump - Poutin

Το Μεγάλο Κεφάλαιο της Ειρήνης ΧΧΙ.

Η  πρώτη μπάλα.

 

Η τελική έκδοση του Ψηφίσματος της διάσκεψης κορυφής ΗΠΑ - Ρωσίας

16 Ιουλίου, 2018, Ελσίνκι

Το παγκόσμιο όραμα της κοινωνίας των πολιτών.

Η παραλλαγή του GHA.

 

 

Εμείς , οι ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Ρωσίας, που κατέχουμε το 96  0/0 των πυρηνικών όπλων στον κόσμο, τα μισά των οποίων βρίσκονται σε μόνιμο συναγερμό, ικανά να καταστρέψουν τη ζωή του Πλανήτη Γή σε 30 λεπτά, αντιλαμβανόμαστε την βασική μας ευθύνη της αποτροπής μιας τρελής στρατιωτικής καταστροφής κατασκευασμένης 100 0/0,  είμαστε υποχρεωμένοι να αναγνωρίσουμε την επιτακτική ανάγκη για το εθνικό μας ενδιαφέρον και την ανθρωπότητα συνολικά γιά ένα ριζικά ειρηνευτικό  άνευ-βίας ψήφισμα , το οποίο εκφράζεται στο κοινό μας βασισμένο ψήφισμα : "Το Μεγάλο Κεφάλαιο της Ειρήνης XXI".

Το Μεγάλο Κεφάλαιο της Ειρήνης ΧΧΙ, εν συντομία ως GPC-XXI, αποτελεί την αρχή της συνειδητής περιεκτικής υλοποίησης της Ειρήνης του 21ου αιώνα με μακροχρόνια προοπτική πολλών γενεών της ανθρωπότητας, εξαιρώντας  την πιθανότητα της παγκόσμιας στρατιωτικής καταστροφής.

Το GPC-XXI ορίζει τους ακόλουθους θεμελιώδεις  σκοπούς και τα όργανα της:

1. Ο τελικός στόχος του αιώνα μας είναι να τερματίσει τον θεσμό του πολέμου μέσω της επιστημονικής κατανόησης των μη βίαιων αρμονικών πηγών της παγκόσμιας ειρήνης και την εγγυημένη συμπαντική ασφάλεια που διασφαλίζονται απο τον γενικό οριστικό αφοπλισμό και την πλήρη αποστρατικοποίηση όλων των σφαιρών της παγκόσμιας κοινωνικής παραγωγής σε βάθος χρόνου 50 ετών στον 21ο αιώνα.

2. Ο πρωταρχικός στόχος για τα επόμενα 5-10 έτη είναι ο πυρηνικός αφοπλισμός, "μηδέν πυρηνικά", απαιτώντας για όλα τα πυρηνικά όπλα άμεση λήψη συναγερμού και την μείωση τους 20-10 0/0 ετησίως , υπό τον έλεγχο της "IAEA".  Αυτός είναι ο πρώτος πρακτικός στόχος και προτεραιότητα ευθύνης των ηγετών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Ρωσίας πριν από τους πολίτες τους και την ανθρωπότητα συνολικά.

 

3. Εστιάζουμε στην συνειδητή αρμονική πολιτική, οικονομία και στις σχέσεις εμπορίου, εξαιρώντας τις παγκόσμιες "εμπορικές και κυρώσεις πολέμων" , βοηθώντας να μειώσουμε τις πολιτικές τάσεις αντί την έξαρση τους παρέχοντας τις πλέον εφικτές λύσεις στα τοπικά γεωπολιτικά προβλήματα  Συρίας, Ιράν, Ντονμπάς Ουκρανίας, Αφγανιστάν , Ισραήλ-Παλαιστίνης και παρόμοια.

4. Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα ορίσουμε σε μια διευρυμένη φόρμα , την επόμενη "Παγκόσμια διάσκεψη Κορυφής της  Ειρήνης" με την συμμετοχή απάντων των 9 πυρηνικών δυνάμεων, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Ηνωμένα Έθνη και την παγκόσμια πολιτική κοινότητα στο πρόσωπο του πλέον άξιου ειρηνιστικού μη κυβερνητικού οργανισμού που εργάζεται τουλάχιστον 10 έτη , ενώνοντας ειρηνιστές από ουχί  λιγότερες από 30 χώρες , και προάγει θεμελιώδεις ειρηνευτικές ιδέες / έννοιες, συγκεντρωμένες σε εκδόσεις. Αυτή η φόρμα είναι προσταγή από την μεγαλειώδη αποστολή ειρήνευσης του 21ου αιώνα, καθορισμένη απο το "Μεγάλο Κεφάλαιο Ειρήνης" και διασφαλίζει δημοκρατία στην προετοιμασία , υιοθέτησης και εκτέλεσης του γενικού της "Χάρτη Πορείας της Παγκόσμιας Ειρήνευσης".

5. Συμφωνούμε να δημιουργήσουμε στις κυβερνήσεις μας "Τμήματα Ειρήνης" ως μόνιμα οργανωτικά και κυβερνητικά εργαλεία για την υλοποίηση των ειρηνοποιών στόχων όπως έχουν αναγνωρισθεί στο GPC-XXI , και σχεδιαστεί ώστε να διασφαλίζουν την υλοποίηση των γενικών σχεδίων πορείας, λεπτομερώς από δεκάδες και έτη εκτέλεσης τους. 

Οι υπογραφές των δύο μερών

 

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής , Donald Trump: ..............ο Πρόεδρος της Ρωσίας , Vladimir Poutin:...................

 

----------------------------------------------------------------------------------

 

Publication:

In English: http://peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=834
In Russian:
http://peacefromharmony.org/?cat=ru_c&key=778

In Spanish: http://peacefromharmony.org/?cat=es_c&key=118

In French: http://peacefromharmony.org/?cat=fr_c&key=147

In German:

https://cooptv.wordpress.com/2018/07/15/resolution-zum-us-russland-gipfel-in-helsinki-die-grosse-friedenscharta-xxi/

In Arabic: http://peacefromharmony.org/?cat=ar_c&key=16

In Greek: http://peacefromharmony.org/?cat=gr_c&key=16

 

GHA σχόλια.

 

1.Το GPC-XXI, ενσωματώνει , ενσωματώνει και υλοποιεί τις μεγάλες ειρηνευτικές προθέσεις των ηγετών των ΗΠΑ και της Ρωσίας μαζί με τις μεγάλες ειρηνευτικές συμφωνίες του παρελθόντος.:

Οι προθέσεις των ηγετών:

DonaldTrump: " Ο στόχος μας είναι η ειρήνη και η ευημερία, και όχι ο πόλεμος και η καταστροφή." (http://peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=735)

VladimirPutin: " Η ειρήνη, η ειρηνική ζωή υπήρξε και παραμένει το ιδανικό της ανθρωπότητας." (http://peacefromharmony.org/?cat=ru_c&key=708)

Οι προηγούμενες διαθήκες:

John Kennedy: "η ανθρωπότητα πρέπει να θέσει ένα τέλος στον πόλεμο, πριν ο πόλεμος θέσει τέλος στην ανθρωπότητα".

Mahatma Gandhi: "μη βία (αρμονία, ειρήνη) είναι οι μέγιστη δύναμη στην διάθεση της ανθρωπότητας. Είναι ισχυρότερη από το ισχυρότερο όπλο καταστροφής  που επινοήθηκε από την ανθρώπινη διάνοια. Μη βία δεν είναι κληρονομιά δειλίας, είναι πάντα ηρωισμός".

Nicolas Roerich: " ειρήνη μέσω πολιτισμού , και δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Αλήθεια, ο υψηλός πολιτισμός φέρνει ειρηνικότητα σε όλο τον κόσμο".

Albert Einstein: "η Ειρήνη δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω της βίας, μπορεί μόνον να επιτευχθεί μέσω της κατανόησης" (Επιστήμη); και , "εμείς θα απαιτήσουμε ουσιωδώς νέους τρόπους σκέψης εάν η ανθρωπότητα θέλει να επιβιώσει".

Fyodor Dostoevsky: " εμείς ( Ρωσία) δεν είμαστε εχθρικοί και φιλικοί , με πλήρη αγάπη αποδεχόμαστε στις ψυχές μας τις ιδιοφυΐες των άλλων εθνών, όλοι μαζί, δίχως φυλετικές διαφορές. Για τον αληθινό Ρώσσο, η Ευρώπη είναι αγαπητή όπως η ίδια η Ρωσία διότι η μοίρα μας είναι όλη η αδελφική φιλοδοξία να επανασυνδέσει τους λαούς με τη μεγάλη γενική αρμονία και την αδελφική τελική συναίνεση".

Martin Luther King: " πρέπει να μετατρέψουμε τον αγώνα των εξοπλισμών σε αγώνα ειρήνης".

Leo Tolstoy: " στα χέρια του πολέμου βρίσκονται δισεκατομμύρια χρημάτων, εκατομμύρια υπάκουων στρατευμάτων και στα χέρια μας υπάρχει μόνον ένα, αλλά το ισχυρότερο εργαλείο στον κόσμο - η αλήθεια".

Benjamin Rush: ( ένας από τους πατέρες ιδρυτές των ΗΠΑ): (η θεμελιώδης ιδέα του "Τμήματος Ειρήνης" στην Αμερικανική κυβέρνηση, που δεν υλοποιήθηκε ακόμη)

Οι αναφερόμενες διαθήκες αποτελούν μια διανοητική φρεσκάδα και μια υπενθύμιση για τους ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Ρωσίας των μεγίστων ειρηνοποιητικών ιδεών από την πολιτισμική κληρονομιά αυτών των χωρών , εάν αυτοί οι ηγέτες επιθυμούν να τις διατηρήσουν και να τις συνεχίσουν και να λάβουν τη θέση τους σ' αυτή τη σειρά , αντί να καταστρέφουν αυτήν την κληρονομιά και την κακόφημη δόξα των ηρώων του 21ου αιώνα.

2. Η βάση για την προτεινόμενη Λύση  της συνόδου " Το Μεγάλο Κεφάλαιο της Ειρήνης ΧΧΙ" είναι το 65ο σχέδιο  του GHA και του WGHA, υποστηριζόμενο από 72 ειρηνοποιούς ηγέτες από 27 χώρες, συμπεριλαμβανομένων τριών δαφνοστεφών Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης και δημοσιευμένο σε δύο γλώσσες:

In Russian: http://peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=778
In English: 
http://peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=834

3. Δύο συνθήκες κάτω απο τις οποίες παρόμοια ριζοσπαστικά μη βίαια Κεφάλαια ειρήνης για τον 21ο αιώνα θα υιοθετηθούν δίχως αποτυχία, εάν δεν υιοθετηθούν απο τους Trump -Poutin:

- μετά απο έναν πυρηνικό πόλεμο, εάν κάποιος επιβιώσει , θα υιοθετηθεί σε ένα περισσότερο ριζοσπαστικό σχήμα και οι όροι των αποφάσεων να απελευθερωθούν από όλα τα όπλα, πυρηνικά πρώτα, και τα σημαντικότερα.

- σε 10 - 20 έτη, εάν κάποιος επιβιώσει, όταν νέοι έφηβοι και ειρηνιστές ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Ρωσίας θα έλθουν και όποιος θα διαθέτει ευφυία, κουράγιο και πολιτική βούληση να αναγνωρίσει αυτό το Κεφάλαιο και να ξεκινήσει την υλοποίηση του , έχοντας αρχικά δημιουργήσει το "Υπουργείο Ειρήνης" στις κυβερνήσεις τους για έναν μακροχρόνιο σταθερό στόχο.

4. Μια σύγκριση του υιοθετημένου απο την συνθήκη ψηφίσματος της 16ης Ιουλίου με τις προαχθείσες απο την παγκόσμια κοινωνία των πολιτών θα καταδείξει τον βαθμό ετοιμότητας της ειρηνικότητας των δύο ηγετών και των δύο ηγέτιδων πυρηνικών δυνάμεων να προλάβουν μια παγκόσμια στρατιωτική καταστροφή και να δώσουν ένα τέλος στον πόλεμο.

 

 14-07-18

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

                                      Το ψήφισμα συνθήκης από την παγκόσμια κοινωνία των πολιτών.

 

Αγαπητοί ειρηνιστές , φίλοι,

 

Σήμερα στέλνω στον Πρόεδρο Πούτιν μια σύντομη (1 σελίδα) εκδοχή του "Μεγάλου Κεφαλαίου Ειρήνης" ως προτεινόμενη εκδοχή του ριζοσπαστικού ψηφίσματος ειρήνης για την σύνοδο ΗΠΑ-Ρωσίας στις 16 Ιουλίου (επισυνάπτεται).

Συγκρίνοντας το υιοθετηθέν απο την σύνοδο ψήφισμα στις 16 Ιουλίου με το προταθέν της παγκόσμιας κοινωνίας των πολιτών κατ' αρχάς θα μας δείξει τον βαθμό ετοιμότητας ειρήνευσης των δύο ηγετών και των δύο ηγέτιδων πυρηνικών δυνάμεων να προλάβουν μια παγκόσμια πυρηνική καταστροφή και να θέσουν ένα τέλος στον πόλεμο.

Τι πιστεύετε: είναι αυτοί έτοιμοι γι' αυτό η, δεν είναι έτοιμοι; και έαν δεν είναι έτοιμοι, τότε γιατί και πότε θα είναι έτοιμοι; αυτές είναι ερωτήσεις για μια νέα συζήτηση μετά τις 16 Ιουλίου . Ευχαριστώ για τις ανταποκρίσεις σας.

 

Με τις καλύτερες ευχές μου για ειρήνη απο την αρμονία

Dr. Leo Semashko, 

http://peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=253

14-07-18 

 

--------------------------------------------

 

Τα αποτελέσματα της συνόδου και αρχίζουμε: δύο φωτογραφίες. Και δύο σύμβολα

Αποτέλεσμα:          Υπογραφές των δύο μερών

 
Η μπάλα της παγκόσμιας ειρήνης βρίσκεται στην πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ως αρχικό αποτέλεσμα της συνόδου.

Αντίθετα στην "δημοκρατική" ελίτ της Αμερικής και στα ψευδή της μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αρχή:

 
Πρόεδροι , βασανισμένοι απο τους υπαινιγμούς των Αμερικανικών ψευδών για την Ρωσική "παρέμβαση " που εφευρέθηκε απο τους ηττημένους "δημοκρατικούς" , προ της συνάντησης.

 

Αγαπητοί φίλοι ειρηνιστές,

Έχουμε ολοκληρώσει με αυτές τις δύο φωτογραφίες την αξιολόγησή μας με την αρχή της συνόδου και τα αποτελέσματα, το κυριότερο των οποίων είναι η συνέχιση και προσδοκία μιας νέας παγκόσμιας συνόδου με την υιοθέτηση του " Μεγάλου Κεφαλαίου Ειρήνης" θεμελιώδες για τον αιώνα μας. Η μπάλα βρίσκεται στην πλευρά των ΗΠΑ τώρα.

Μαζί με αυτά έχουμε ολοκληρώσει την δημοσίευση όλων των πολύτιμων ανταποκρίσεων σας στη σελίδα: http://peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=834

Η λίστα των οργανισμών και ειρηνιστών ηγετών που το υποστηρίζουν  έχουν επεκταθεί απο τέσσερα πρόσωπα απο την Γερμανία , το Μεξικό, την Ρωσία και τις ΗΠΑ ως αίτημα τους  και ειναι ανοικτά μέχρι την αναγνώριση ανάληψης. Είναι πλέον μεταφρασμένη στα Γερμανικά και δημοσιευμένη απο τον φίλο μας στο Βερολίνο, κο Heinrich Buecker εδω: https://cooptv.wordpress.com/2018/07/15/resolution-zum-us-russland-gipfel-in-helsinki-die-grosse-friedenscharta-xxi/

Είμαστε βαθιά υποχρεωμένοι σ' αυτόν και εκτιμούμε τα μέγιστα την σημαντική του συνεισφορά στην παγκόσμια πολύπλευρη ειρήνη. 

Μαζί με αυτά, δηλώνουμε τις καλοκαιρινές διακοπές για δύο μήνες μέχρι τον Σεπτέμβριο 2018.

        Είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε έναν για την ενεργή  σας συμμετοχή  στην πολύπλοκη σύνοδο με τις ανταποκρίσεις σας, οι οποίες θα ληφθούν υπ' όψιν στην προετοιμασία της επόμενης Παγκόσμιας Συνόδου Ειρήνης με την πρωτοβουλία των  Πρόεδρων ΗΠΑ και Ρωσίας παρά όλους τα στρατιωτικά εμπόδια απο όλες τις πλευρές και μέρη.

        Με αγάπη, καλύτερες ευχές,  ανάπαυση και τις καλύτερες ευχές για ειρήνη απο την αρμονία  μέσα απο το  " Μεγάλο Κεφάλαιο Ειρήνης" ,

          Dr. Leo Semashko, GHA Επίτιμος Πρόεδρος

18-07-18

--------------------------------------------------------------

Translation by Dr. Takis D. Ioannides , Hellas

--------------------------------------------------------------

  Up
© Website author: Leo Semashko, 2005; © designed by Roman Snitko, 2005